فرآیند تولید غاز ارگانیک درمزرعه دکتر گرین

تولید محصولات ارگانیک دارای شرایط وفرآیند خاصی است که لازمه آن گردآوری امکانات گوناگون ، تخصص ها ونیروهای علاقمند متعددی میباشد از این رو ما تلاش کرده ایم تا هرچه بیشتر خود را به استانداردهای بین المللی نزدیک کرده تا بتوانیم محصولی ارگانیک به معنای واقعی کلمه را به سبدغذایی مصرف کنندگان عرضه نماییم .ایجاد وکشت علوفه مورد نیاز در مزرعه دو هکتاری وبرکه ۵۰۰۰ متری اختصاصی دکترگرین که حداقل ازهشت سال گذشته تاکنون هیچگونه کود ویا سم غیر ارگانیکی درآن استفاده نشده است از ابتدایی ترین ویژگیهای پایه ای مزرعه می باشد که طراوت وشادابی کم نظیری را به روند تولید بخشیده است. سالن اختصاصی جوجه های یکروزه تا دوهفته باظرفیت ۲۵۰۰ قطعه در هرپارت و مجهز به سیستم مادر مصنوعی وگرمایش پاک سالن اختصاصی استراحتگاه شبانه براساس تفکیک سن و وزن تا چهار ماهگی چراگاه وچمنزار اختصاصی ۱/۵ هکتاری باشرایط کاملا ارگانیک ذکرشده و سایر تجهیزات جانبی توام با رعایت مسائل بهداشتی و ارگانیک بودن روند رشد تنها بخشی از امکانات مزرعه دکترگرین می باشد انتخاب جوجه های غاز سالم و مناسب از دیگر آیتمهای مزرعه دکتر گرین می باشد که همواره با حساسیت و دقت بالایی توام بوده است.

 

ارزش تغذیه ای ۱۰۰ گرم گوشت غاز ارگانیک شامل :

چربی : ۷٫۳ گرم

آب : ۶۸٫۳ گرم

کربوهیدرات : ۰ گرم

پروتئین : ۲۲٫۷۵ گرم

کالری :۱۶۱ کیلو کالری (بدون پوست)

  ویژگی های طبی گوشت غاز ارگانیک:

چربی گوشت غاز ارگانیک در طب سنتی بسیار مورداستفاده قرار گرفته و سرشار از اسیدهای چربی اشباع نشده است. بنابراین، خواص درمانی آن نسبت به چربی سایرحیوانات  در الویت می باشد و در نتیجه به رگ های خونی و قلب هیجگونه  آسیبی نمی رساند.

گوشت غازارگانیک حاوی مقدار زیادی پروتئین می باشد که به راحتی و خیلی سریع هضم می شود. گوشت غاز ارگانیک به بدن انسان کمک می کند تا کلسیم مورد نیاز بدن را بهتر جذب نماید. همچنین حاوی ویتامینهای A & C، فسفر، آهن و منگنز می باشد. همچنین حاوی اسید فولیک بوده و از کم خونی خطرناک پیشگیری می کند، مخصوصا در دوران بارداری گوشت غاز ارگانیک ازویژگیهای خاصی مانندپروتئین بالا ،چربی کم وکلسترول پایین می باشد این گوشت حاوی فسفر، کلسیم ،سدیم وپتاسیم می باشد. گوشت غاز ارگانیک باعث افزایش نیروی جسمانی وبرطرف کننده طب روماتیسمی بوده ویکی از روشهای درمانی در طب سنتی چین است مصرف آن درکاهش عطش ، سرفه ، اشتها ، بزاق و حل کردن سموم بدن ، تقویت نیرو ، افزایش ترشحات مایع معده وتنگی نفس موثر بوده ودر هنگام خستگی مصرف گوشت غاز ارگانیک ویا سوپ آن می تواند کمک  موثری بنماید. مردم شرق آسیا بر این باورند که چربی گوشت غازارگانیک می تواند تومورها را از بین ببرد همچنین برای افرادی که دارای سنگ کیسه صفرا هستند توصیه می شود.

 پزشکان کره ای بر این باورند که چربی گوشت غازارگانیک سموم بدن را دفع می کند و بنابراین برای مسمومیت نیز مورد استفاده قرار میگیرد. چربی گوشت غاز ارگانیک دارای توانایی در مقاومت در برابر دمای بالا بدون ساختار مولکولی دارد، بنابراین به راحتی جذب بدن می شود.

 

 در طب سنتی گوشت غاز ارگانیک برای درمان بیماری های زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

  • برای درمان بیماری های پوستی مانند اگزما یا پسوریازیس مرهم
  • روغن گوشت غازارگانیک برای درمان سرفه مورد استفاده قرار می گیرد.
  • در هنگام سرمازدگی و یا سوختگی، چربی گوشت غازارگانیک بر روی قسمت مورد نظر مالیده می شود
  • در درمان سل ریوی و ذات الریه مورد استفاده قرار می گیرد
  • برای درمان تنگی نفس مورد استفاده قرار می گیرد
  • برای درمان کمر درد و بیماری های مربوط به پا نیز مورد استفاده قرار می گیرد
  • همچنین زنان نیز برای نرمی دست ها و پوست خود از چربی گوشت غاز ارگانیک استفاده می کنند.

چرائی محصولات ارگانیک :

 امروزه بر اثر استفاده از مواد شیمیایی مضر در پرورش دام و طیور، سبب بروز انواع بیماری‌ها در مصرف کنندگان گوشتی و لبنی صنعتی گردیده است. استفاده روزمره از این محصولات، در بروز بسیاری از انواع سرطان‌ها در افراد جامعه نقش اساسی دارد. بنابراین جامعه نیازمند استفاده از فرآورده‌های گوشتی سالم و ارگانیک، جهت حفظ سلامتی اقشار مختلف اجتماع، در سبد غذایی خانواده‌ها می‌باشد برای شروع مزرعه پرورش طیور ارگانیک مسائل مختلفی را باید درنظر گرفت تصمیم بگیرید که جوجه‌ها را به کدام روش می‌خواهید پرورش دهید. در  سالن‌های سرپوشیده و مجهز به سیستم‌های  تهویه مطبوع و یا پروش مرغ در فضای آزاد. به طور طبیعی روش اول نیاز به سرمایه بسیار بیشتری نسبت به روش دوم دارد اما مزیت نسبی آن این است که بطور مکانیزه و به شکل هوشمند بر تمام جوجه‌ها کنترل دارید و با کاهش خطراتی مانند تغییرات ناگهانی هوا و سرما و گرما،  کنترل انواع بیماری‌ها و… ریسک سرمایه گذاری خود را تا حد زیادی کاهش می‌دهید. مزایا و معایب هر بخش را بسنجید و تکلیف خود را مشخص کنید. فرآیند تولید محصولات ارگانیک شش سال زمان نیاز دارد. چند سالی است که تب مصرف محصولات ارگانیک به دلیل اطلاع رسانی وسیع در رسانه های گوناگون بالاگرفته است  وبه همین دلیل سطح  انتظارات سبد غذایی مصرف کنندگان تاحدود زیادی بالا رفته است با توجه به آنکه باقیمانده آنتی بیوتیک ها و سایر داروها باعث ایجاد اختلال در سیستم ایمنی و سلامت بدن می شود؛ بنابراین مصرف محصولاتی که بدون مواد شیمیایی و سالم تولید می شود؛ در کشورهای پیشرفته رواج پیدا کرده است هرچند هزینه پرداختی برای این محصولات بالاست اما تعداد افرادی که حاضرند هزینه سلامت ماندن خود را بپردازند هم کم نیست اگرچه تولیدات ارگانیک یا طبیعی در جهان، طرفداران پروپا قرصی دارد اما به دلیل پیچیده بودن فرآیند تولید این محصولات، امکان دستیابی به آن در بسیاری ازکشورها  فراهم نشده است.

 به گفته کارشناسان در صورتی که دستورالعمل تولید این محصولات ابلاغ و از همین امروز اجرایی شود؛ تولید یک محصول ارگانیک مانند ماکیان یا ماهی، بالغ بر شش سال زمان خواهد برد ارگانیک در اصل به معنی تولید محصولی سالم بدون دخالت هیچ ماده شیمیایی است. بنا بر این تعریف، مرغی که آنتی بیوتیک یا هورمون نخورده باشد؛ ارگانیک محسوب نمی شود. برای ارگانیک یا طبیعی بودن باید تمام دان و خوراکی که مرغ استفاده می کند هم ارگانیک بوده و بدون کود و سم، تولید شده باشد؛ یعنی چرخه تولید از مزرعه کشت ذرت و ارزن تا حلقه نهایی یعنی کشتارگاه باید بدون دخالت مواد شیمیایی باشد به این ترتیب مرغی که آنتی بیوتیک دریافت نمی کند به عنوان مرغ سبز نام گذاری شده و به فروش می رسد.

1 دیدگاه دربارهٔ «فرآیند تولید غاز ارگانیک درمزرعه دکتر گرین»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *